Σχετικά με μας

Η m-Learn είναι το πρώτο καινοτόμο διαδικτυακό/live σχολείο που φτιάχτηκε στην Ελλάδα. Είμαστε τρεις Έλληνες θεραπευτές που έχουμε στόχο την δημιουργία ξεχωριστών εκπαιδευτικών projects. Η πολυετής πορεία μας στην επιστήμη της Λογοθεραπείας και της ειδικής εκπαίδευσης, μας χάρισε σημαντικές γνωριμίες με ξεχωριστούς ομιλητές και εκπαιδευτές. Ορισμένους εξ αυτών έχουμε την τιμή να τους φιλοξενήσουμε στην m-Learn.

Σκοπός μας είναι να καταστεί η m-Learn ένας πολύτιμος κόμβος μετάδοσης γνώσεων προς θεραπευτές, εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και φοιτητές.

Γιατί η m-Learn είναι ο πιο σύγχρονος εκπαιδευτικός χώρος;

Η m-Learn είναι το πρώτο καινοτόμο σχολείο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του χώρου στοχεύουν στην ποιοτικότερη εκπαίδευση όλων μας, για καλύτερη προσέγγιση και φροντίδα του παιδιού, της οικογένειας και των ομάδων υποστήριξης τους.

Μώκας Τάσος

Λογοθεραπευτής

Μαρτίνης Γιάννης

Λογοθεραπευτής

Κοκμοτός Παναγιώτης

Λογοθεραπευτής

Γιατί να επιλέξεις την m-Learn;

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει ως αποτέλεσμα την εισαγωγή νέων μεθόδων διδασκαλίας στην εκπαίδευση. Είναι λοιπόν, πολύ πιθανό στην αναζήτηση ενός σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει να συναντήσετε και τους όρους online learning ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

1

Εισηγητές

Οι εισηγητές μας, έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της έγκυρης καθοδήγησης και εκπαίδευσής σας.

2

Παρακολούθηση

Α) Δια ζώσης παρακολούθηση,

Β) Live Webinar ( χωρίς ασύγχρονη δυνατότητα),

Γ) Με ασύγχρονη εκπαιδευτική παρακολούθηση.

3

Οικονομικά

Η τιμολογιακή πολιτική έχει κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα ώστε να δώσει σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο την ευκαιρία να εμπλουτίσει και να εξελίξει τις γνώσεις του.

Εγγραφείτε στα σεμινάρια της m-Learn και πιστοποιήστε τις γνώσεις σας.

Εγγραφείτε εδώ

Ημερολόγιο σεμιναρίων

Δεκέμβριος, 2022

eBook

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

για να λαμβάνετε το ημερολόγιο των σεμιναριών μας και για να κατεβάσετε το eBook μας.

intro video

YouTube video
X