Ο γονέας συνεργάτης στον αναπτυξιακό τραυλισμό

Μοντέλο συνεργασίας γονέων θεραπευτών

Ένα πλαίσιο θεραπευτικής συνεργασίας Λογοθεραπευτών & γονέων που θα αποδειχτεί “φιλικό” προς την δυσροή ομιλίας του παιδιού και χρήσιμο στην συνολική ανάπτυξη της ροής ομιλίας και της ροής επικοινωνίας του παιδιού και της οικογένειας του.

Ενότητες
5

Διάρκεια
70

Εισηγητές
1

Πιστοποιητικό

Τι θα μάθετε;

  •  1. Θεωρητικά μοντέλα συνεργασίας γονέων θεραπευτών.
  •  2. Βασικές αρχές ανάλυσης videos γονέων.
  •  3. Ειδικούς στόχους θεραπευτικής υποστήριξης.
  • 4. Βασικές αρχές  δόμησης συνεδριών.

Κόστος Σεμιναρίου

45€ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Παρακολούθηση

Α) δια ζώσης παρακολούθηση,

Β) live webinar ( χωρίς ασύγχρονη δυνατότητα),

Γ) με ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία(δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από τον χώρο της επιλογής σας, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα, ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία).

Εισηγητής σεμιναρίου

Μαρτίνης Γιάννης ,Λογοθεραπευτής, MSc., CEFS, CSFT

Λογοθεραπευτής, MSc., CSFT, CEFS

Βιογραφικό +-

Πρόκειται για εξειδικευμένο θεραπευτή ροής ομιλίας (CEFS), πιστοποιημένο θεραπευτή Solution Focused Brief Therapy και εγκεκριμένο κλινικό επόπτη (ECSF). Μεταφράζει/εκδίδει επιστημονικά έργα και διοργανώνει εξειδικευμένα επιστημονικά σεμινάρια. Δραστηριοποιείται κλινικά στην Αθήνα όπου διευθύνει πολυδύναμη διεπιστημονική ομάδας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Στο συγκεκριμένο μάθημα παρουσιάζουμε ένα απλοποιημένο πλαίσιο συνεργασίας Λογοθεραπευτών & γονέων που έχει “φιλικά ” χαρακτηριστικά ως προς την δυσροή ομιλίας του παιδιού. Εστιάζουμε στην ομαλή και παραγωγική συνεργασία θεραπευτή- γονέων σε ένα στοχοκατευθυνόμενο πλαίσιο για την διευκόλυνση της ροής επικοινωνίας και ομιλίας του παιδιού στο οικογενειακό πλαίσιο. Μορφοποιούμε παρέα με τους γονείς τα χαρακτηριστικά της αληλεπίδρασης τους με το παιδί, ούτως ώστε να εκμεταλλευτούμε θετικά  το ισχυρό πρότυπο επιρροής που αποτελούν οι γονείς για τα παιδιά τους και να τα ωθήσουμε έμμεσα στην μίμιση χρήσιμων χαρακτηριστικών. Η υιοθέτηση των χαρακτηριστικών αυτών σε νεαρή ηλικία είναι αφενός εφικτή διαδικασία και αφετέρου αποδεικνύεται καίριας σημασίας στην μετέπειτα εξέλιξη της δυσροής ομιλίας των παιδιών καθώς και της σχέσης που θα αναπτύξουν με το φαινόμενο της δυσροής.

 

Εγγραφή στο σεμινάριο

Συχνές ερωτήσεις

. Υποστηρίζονται οι Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για έκδοση τιμολογίου;

Η πληρωμή στην m-Learn δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς την χρέωση του ΦΠΑ και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Χρειάζεται απλά στη σελίδα πληρωμής της πλατφόρμας  να πατήστε το “ΑΦΜ για έκδοση τιμολογίου” και να το καταχωρήσετε. Αυτό ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα VIES. 

1. Υπάρχει περιορισμός πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά όταν εσείς θελήσετε. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το σεμινάριο, ξεκινώντας και σταματώντας όσες φορές θέλετε.

2. Σε τι γλώσσα είναι τα σεμινάρια;

Υπάρχουν σεμινάρια σε όλες τις γλώσσες αλλά κυρίως στην Ελληνική. Τα σεμινάρια που θα παρακολουθείτε και θα υπάρχουν από επαγγελματίες που ανήκουν σε άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα, θα έχουν υπότιτλους.

3. Όταν ολοκληρώσω την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, θα αποκτήσω βεβαίωση παρακολούθησης;

Εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε Θα παραλάβετε επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης – Πιστοποίηση του σεμιναρίου.

Θα τη λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας.

Ημερολόγιο σεμιναρίων

Ιανουάριος, 2023

eBook

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

για να λαμβάνετε το ημερολόγιο των σεμιναριών μας και για να κατεβάσετε το eBook μας.

intro video

YouTube video
X