Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις στα παιδιά με ΔΕΠΥ/ΔΕΠ - M-learn

Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις στα παιδιά με ΔΕΠΥ/ΔΕΠ

ΔΕΠ-Υ και σχολική εμπειρία

φροντίδα και υποστήριξη παιδιών με ΔΕΠ-Υ στο σχολείο

Ενότητες
4

Διάρκεια
75 λεπτά

Εισηγητές
1

Πιστοποιητικό

Τι θα μάθετε;

  • 1. Τους μύθους γύρω από τα παιδιά με ΔΕΠ-Υ.
  • 2. Τι γνωρίζουμε περί της αιτιολογίας της ΔΕΠ-Υ.
  • 3. Τους  διαφορετικούς τύπους ΔΕΠ-Υ και την συμπτωματολογία που τους συνοδεύουν.
  • 4. Την ουσιαστική διαχείριση των παιδιών στο εκπαιδευτικό σχολικό πλαίσιο.
 

Κόστος Σεμιναρίου

45€ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Παρακολούθηση

Α) δια ζώσης παρακολούθηση,

Β) live webinar ( χωρίς ασύγχρονη δυνατότητα),

Γ) με ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία(δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από τον χώρο της επιλογής σας, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα, ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία).

Εισηγητής σεμιναρίου

Χατζηγιαννακού Αναστασία, Ειδική Παιδαγωγός PhD.

Ειδική Παιδαγωγός Ph.D.

Βιογραφικό +-

Η Αναστασία Χ’ Γιαννακού κατάγεται από την Αθηένου. Έκανε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής-Προδημοτική Εκπαίδευση και στη συνέχεια μετέβηκε στην Αγγλία όπου απέκτησε το μεταπτυχιακό της τίτλο στο Πανεπιστήμιο του Manchester (M.Ed. SpecialNeedsandDevelopment), όπως και το διδακτορικό της τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Εργάστηκε σε διάφορα ακαδημαϊκά πλαίσια όπως στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης εργαστεί ως Ειδική Παιδαγωγός στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, σε θέσεις όπως Ειδική Δασκάλα στήριξης, Ειδική Δασκάλα σε Ειδικό Σχολείο, Ειδική Δασκάλα σε Ειδική Μονάδα, ως Συνδετική Λειτουργός και ως Σύμβουλος Ειδικής Εκπαίδευσης. Στη παρούσα φάση εργάζεται ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και επίσης διατηρεί γραφείο ως ιδιώτης Ειδικός Παιδαγωγός. Έχει παρουσιάσει έρευνες σε συνέδρια τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό και έχει οργανώσει εκπαιδεύσεις που αφορούν κυρίως Ειδικούς Παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως τη διαφοροποίηση, τη πρακτική εφαρμογή της ενιαίας εκπαίδευσης, την επαγγελματική κόπωση των εκπαιδευτικών.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η παρουσίαση αυτή περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν την ιστορία της ΔΕΠ/Υ, τους μύθους, τις αιτίες, την συμπτωματολογία, τους τύπους ΔΕΠ/Υ, τις διαγνωστικές μεθόδους, τον πιθανό ρόλο μίας ενδεχόμενης φαρμακευτικής αγωγής, την ουσιαστική διαχείριση των παιδιών με ΔΕΠ/Υ στο σχολικό περιβάλλον καθώς και την υποστήριξη των γονέων.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Συχνές ερωτήσεις

. Υποστηρίζονται οι Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για έκδοση τιμολογίου;

Η πληρωμή στην m-Learn δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς την χρέωση του ΦΠΑ και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Χρειάζεται απλά στη σελίδα πληρωμής της πλατφόρμας  να πατήστε το “ΑΦΜ για έκδοση τιμολογίου” και να το καταχωρήσετε. Αυτό ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα VIES. 

1. Υπάρχει περιορισμός πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά όταν εσείς θελήσετε. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το σεμινάριο, ξεκινώντας και σταματώντας όσες φορές θέλετε.

2. Σε τι γλώσσα είναι τα σεμινάρια;

Υπάρχουν σεμινάρια σε όλες τις γλώσσες αλλά κυρίως στην Ελληνική. Τα σεμινάρια που θα παρακολουθείτε και θα υπάρχουν από επαγγελματίες που ανήκουν σε άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα, θα έχουν υπότιτλους.

3. Όταν ολοκληρώσω την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, θα αποκτήσω βεβαίωση παρακολούθησης;

Εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε Θα παραλάβετε επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης – Πιστοποίηση του σεμιναρίου.

Θα τη λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας.

Ημερολόγιο σεμιναρίων

Οκτώβριος, 2022

eBook

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

για να λαμβάνετε το ημερολόγιο των σεμιναριών μας και για να κατεβάσετε το eBook μας.

intro video

YouTube video
X