Live Workshop//MiniKIDS Θεραπεία Τροποποίησης Τραυλισμού σε παιδιά προσχολικής ηλικίας

για λογοθεραπευτές

Το Mini-KIDS  είναι μία άμεση θεραπευτική προσέγγιση για νεαρά παιδιά (2-6 ετών) που τραυλίζουν. Ενθαρρύνει τα παιδιά να τολμήσουν να τραυλίσουν ώστε να εκπαιδευτούν σε μία εύκολη εκδοχή τραυλισμού και να το κάνουν με αυτό-πεποίθηση. Επιπλέον, οι γονείς συμβάλουν ώστε τα παιδιά τους να αναπτύξουν μία ανθεκτική, επιδέξια στρατηγική αντιστάθμισης των συνεπειών της δυσροής.  Στο […]

Διάρκεια
22 ώρες

Εισηγητές
1

Πιστοποιητικό

Τι θα μάθετε;

 
  • Tην φιλοσοφία και την δομή του Mini-KIDS. Όλες οι τεχνικές και οι μέθοδοι θα συνοδευτούν από σχετικά videos και θα εξασκηθούν σε ομάδες.
  • Θα προσεγγίσουμε τον τρόπο που αξιολογούμε περιπτώσεις τραυλισμού από την σκοπιά του Mini-KIDS και θα οργανώσουμε ανάλογα τα κατάλληλα θεραπευτικά προγράμματα.
  • Σκοπεύουμε να εμπνεύσουμε τους συμμετέχοντες ώστε να εφαρμόσουν άμεσα το Mini-KIDS  μετά την λήξη του εργαστηρίου. 
 

Κόστος Σεμιναρίου

480€ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Παρακολούθηση

Α) δια ζώσης παρακολούθηση,

Β) live webinar ( χωρίς ασύγχρονη δυνατότητα),

Γ) με ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία(δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από τον χώρο της επιλογής σας, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα, ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία).

Εισηγητής σεμιναρίου

Veerle Waelkens Λογοθεραπεύτρια, BSc., CEFS, ECSF lector

Βιογραφικό +-

Έχει εργαστεί για χρόνια ως Λογοθεραπεύτρια στην κινητή διεπιστημονική μονάδα αποκατάστασης ‘Ter Eechen’ στην Oudenaarde. Διδάσκει από το 2003 στο Artvelde University College στην Ghent στο τμήμα Ακουολογίας και Λογοθεραπείας. Ως εξειδικευμένη θεραπεύτρια διαδάσκει στο ECSF (European Clinical Specialization in Fluency Disorders). Είναι πιστοποιημένη ειδικός σε διαταραχές ροής ομιλίας. Έχει εκδώσει εξειδικευμένα βιβλία στο πεδίο των διαταραχών ροής ομιλίας. Παραδίδει μαθήματα και εργαστήρια σχετικά με τον τραυλισμό (Mini-Kids) καθώς και με την παιδική λεκτική δυσπραξία.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Mini-KIDS  είναι μία άμεση θεραπευτική προσέγγιση για νεαρά παιδιά (2-6 ετών) που τραυλίζουν. Ενθαρρύνει τα παιδιά να τολμήσουν να τραυλίσουν ώστε να εκπαιδευτούν σε μία εύκολη εκδοχή τραυλισμού και να το κάνουν με αυτό-πεποίθηση. Επιπλέον, οι γονείς συμβάλουν ώστε τα παιδιά τους να αναπτύξουν μία ανθεκτική, επιδέξια στρατηγική αντιστάθμισης των συνεπειών της δυσροής. 

Στο εργαστήριο μας θα δοθεί το επίσημο βιβλίο της μεθόδου ενώ θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά για όποιον το επιθυμεί.

 

Εγγραφή στο σεμινάριο

Συχνές ερωτήσεις

. Υποστηρίζονται οι Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για έκδοση τιμολογίου;

Η πληρωμή στην m-Learn δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς την χρέωση του ΦΠΑ και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Χρειάζεται απλά στη σελίδα πληρωμής της πλατφόρμας  να πατήστε το “ΑΦΜ για έκδοση τιμολογίου” και να το καταχωρήσετε. Αυτό ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα VIES. 

1. Υπάρχει περιορισμός πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά όταν εσείς θελήσετε. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το σεμινάριο, ξεκινώντας και σταματώντας όσες φορές θέλετε.

2. Σε τι γλώσσα είναι τα σεμινάρια;

Υπάρχουν σεμινάρια σε όλες τις γλώσσες αλλά κυρίως στην Ελληνική. Τα σεμινάρια που θα παρακολουθείτε και θα υπάρχουν από επαγγελματίες που ανήκουν σε άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα, θα έχουν υπότιτλους.

3. Όταν ολοκληρώσω την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, θα αποκτήσω βεβαίωση παρακολούθησης;

Εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε Θα παραλάβετε επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης – Πιστοποίηση του σεμιναρίου.

Θα τη λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας.

Ημερολόγιο σεμιναρίων

Ιανουάριος, 2023

eBook

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

για να λαμβάνετε το ημερολόγιο των σεμιναριών μας και για να κατεβάσετε το eBook μας.

intro video

YouTube video
X