“Γνώθι Σαυτόν”: Η σημασία της αυτογνωσίας στον Αυτισμό

για εκπαιδευτικούς,θεραπευτές και γονείς

Οι αρχαίοι Έλληνες μας άφησαν μια σημαντική παρακαταθήκη, «Γνώθι Σαυτόν». Η αυτογνωσία είναι απαραίτητη, και είναι καλό να την έχουν όλοι, όπως και το παιδί με αυτισμό! Η Catherine Faherty θα κάνει μια εισήγηση στο πώς να βοηθήσετε το παιδί ή τον έφηβο να ξεκινήσει τη διαδικασία της αυτογνωσίας. Αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσει να […]

Ενότητες
8

Διάρκεια
95 λεπτά

Εισηγητές
1

Πιστοποιητικό

Τι θα μάθετε;

 
  • πώς να βοηθήσετε το παιδί ή τον έφηβο να προσεγγίσει την διαδικασία της αυτόγνωσίας.
  • να αισθάνεστε περισσότερη αυτό-πεποίθηση  όσον αφορά την ανάγκη να μιλήσουμε στο παιδί και την οικογένεια του για τον αυτισμό.
  • Με ελληνικούς υπότιτλους.

Κόστος Σεμιναρίου

40€ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Παρακολούθηση

Α) δια ζώσης παρακολούθηση,

Β) live webinar ( χωρίς ασύγχρονη δυνατότητα),

Γ) με ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία(δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από τον χώρο της επιλογής σας, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα, ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία).

Εισηγητής σεμιναρίου

Catherine Faherty,Special Education teacher, Autism Specialist, Author

Βιογραφικό +-

As a special education teacher, Catherine Faherty taught a variety of students with diverse learning styles before creating a model classroom in North Carolina in 1985 for students with autism. From 1990 to 2012 she worked as an Autism Specialist with the internationally recognized TEACCH® program, working with children and adults with autism, consulting with parents, initiating and running several support groups for adults, Spanish-speaking parents, autistic women and neurodiverse couples, while training teachers and other professionals locally and internationally and co-developing several TEACCH® training models. In 1995, Catherine initiated the Greek Autism Project to organize Greek-Americans in funding the translation of the first books on autism into Greek for the Greek public. After leaving TEACCH® to work on her own, she continued as a TEACCH® Certified Advanced Consultant until 2021. Catherine has written four books (translated into 12 languages) one of which was awarded the Autism Society of America’s 2009 Outstanding Literary Work. Working part-time as a direct service provider with the Autism Society of North Carolina, Catherine continues to work closely with Carol Gray and is an authorized Social Stories™ instructor. She is known for her creative use of structured teaching strategies, and for her commitment to educating autistic individuals and their families about the crucial need for self-knowledge, authentic mutual communication, and the development of self-advocacy. She speaks at conferences, provides webinars, and her mentoring is sought after by young autism professionals world-wide.

Περιγραφή σεμιναρίου

Οι αρχαίοι Έλληνες μας άφησαν μια σημαντική παρακαταθήκη, «Γνώθι Σαυτόν». Η αυτογνωσία είναι απαραίτητη, και είναι καλό να την έχουν όλοι, όπως και το παιδί με αυτισμό! Η Catherine Faherty θα κάνει μια εισήγηση στο πώς να βοηθήσετε το παιδί ή τον έφηβο να ξεκινήσει τη διαδικασία της αυτογνωσίας. Αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσει να διώξουμε το άγχος ή το δισταγμό όσον αφορά την ανάγκη να μιλήσουμε στο παιδί ή τα μέλη της οικογένειας για τον αυτισμό.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Συχνές ερωτήσεις

. Υποστηρίζονται οι Ενδοκοινοτικές συναλλαγές για έκδοση τιμολογίου;

Η πληρωμή στην m-Learn δέχεται ενδοκοινοτικές συναλλαγές χωρίς την χρέωση του ΦΠΑ και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Χρειάζεται απλά στη σελίδα πληρωμής της πλατφόρμας  να πατήστε το “ΑΦΜ για έκδοση τιμολογίου” και να το καταχωρήσετε. Αυτό ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα VIES. 

1. Υπάρχει περιορισμός πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το σεμινάριο;

Το σεμινάριο ξεκινά όταν εσείς θελήσετε. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το σεμινάριο, ξεκινώντας και σταματώντας όσες φορές θέλετε.

2. Σε τι γλώσσα είναι τα σεμινάρια;

Υπάρχουν σεμινάρια σε όλες τις γλώσσες αλλά κυρίως στην Ελληνική. Τα σεμινάρια που θα παρακολουθείτε και θα υπάρχουν από επαγγελματίες που ανήκουν σε άλλη χώρα πέρα από την Ελλάδα, θα έχουν υπότιτλους.

3. Όταν ολοκληρώσω την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, θα αποκτήσω βεβαίωση παρακολούθησης;

Εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε Θα παραλάβετε επίσημη Βεβαίωση Παρακολούθησης – Πιστοποίηση του σεμιναρίου.

Θα τη λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας.

Ημερολόγιο σεμιναρίων

Δεκέμβριος, 2022

eBook

Εγγραφείτε
στο newsletter μας

για να λαμβάνετε το ημερολόγιο των σεμιναριών μας και για να κατεβάσετε το eBook μας.

intro video

YouTube video
X